Vacature stagiair UX design

Vacature UX design student

Wil jij ervaring opdoen in het maken van een UX?

We zoeken een gemotiveerde student voor op onze design en development afdeling.

We zoeken een derde- of vierdejaars design student met ervaring in het ontwerpen van een user experience. Als je op zoek bent naar een stageplek waar je jouw design skills toe kunt passen in een dynamisch en jong team, zoek dan niet verder.

 

Over SIL Products

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het inkopen, ontwikkelen en ontwerpen van consumentenelektra. Wij ontwikkelen contactdozen, adapters, LED lampen en zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van een volledig Smart Home systeem. Het brede scala van producten wordt geleverd aan diverse discountwinkels. Dit zijn met name Lidl, Aldi en OBI. maar onlangs ook aan Blokker en Action.
Ons kantoor is gevestigd in Arnhem-Zuid aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat. Hier ontwerpen en ontwikkelen wij producten. Ons kantoor in China is het inkoop- en kwaliteitskantoor dat direct contact heeft met verschillende leveranciers. Voor meer informatie over het bedrijf en de producten kun je terecht bij onderstaande links:
www.silproducts.com www.silproducts.shop www.designsocket.com www.yismarthome.com

 

Wat ga je doen?

We zoeken een stagiair die aan de slag gaat met het maken van een user experience van een intuïtieve mobile app. Wij werken aan het ontwikkelen van een smart home systeem. Wij zijn bijna klaar met de ontwikkeling van een alarmsysteem met app die ook verlichting bedient. Daarnaast werken wij aan het toevoegen van een IP Camera, thermostaten en sproeiers.
De app is nu verdeeld in “devices, programs & situations”. We denken dat dit intuïtiever kan. Daarnaast willen we onze klanten de mogelijkheid bieden om onder private label het systeem in de markt te zetten. Hiervoor is een nieuwe vormgeving nodig.

De opdracht bestaat uit 2 delen:
1) Een UX maken die intuïtief is en aansluit bij de verwachting van de gebruiker. Voor het huidig systeem en geplande producten.
2) Vormgeving van UI doorvoeren naar nieuwe UI, en eventuele voorstellen doen voor nieuwe skins.

 

Werkzaamheden

- Marktonderzoek;
- Ontwikkelen van de userflow;
- Ontwikkelen van een overzichtelijk wireframe;
- User testing;
- Ontwerpen van een UX/UI voor een smart home app;
- De resultaten communiceren naar de app ontwikkelaar.

 

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, meedenkende stagiair die naast samenwerken ook zelfstandig kunnen werken en initiatief tonen.
- Zelfstandigheid
- HBO communicatie en denk niveau
- Uitstekende beheersing van de Engelse taal
- Kennis van Illustrator en Photoshop (is een must)
- HTML&CSS kennis (is geen pre, maar wel mooi meegenomen)
- Meedenken tijdens brainstormsessies

 

Neem contact op.

Heb jij, net als wij, een passie voor het ontwikkelen van hoge kwaliteit producten en ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je portfolio en motivatiebrief naar jeroen@silproducts.com. Laat ons weten waarom je graag aan dit project wilt werken en wellicht tot snel!
We kijken uit naar je reactie!

 

Jeroen Schuiling - Designer SIL Products

Door : Jeroen Schuiling - Designer - SIL Products

published : 24-11-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *